Omkeercollecte

Gepubliceerd 26 oktober 2015 door Webmaster in Diaconie

Afgelopen zondag zijn er 120 2-euro-munten uitgedeeld na afloop van de dienst. Deze munt kan een ieder voor zich investeren in een eigen actie, zodat er geld wordt opgebracht voor Kerk in Actie. Kerk in Actie zal vervolgens de opbrengst besteden aan vluchtelingenhulp en dan met name ter plaatse in de landen waaruit de mensen vluchten.

Voor degenen die iets willen maken en vervolgens willen verkopen, wordt er op zaterdag 28 november van 10.00 – 14.00 uur een markt georganiseerd in de kerk. Tijdens deze markt kunnen de producten te koop worden aangeboden.

Mocht u/jij hiervan gebruik willen maken, geef dit dan z.s.m. door aan Johan Harbers of Angela Schreurs. Op deze manier kan er geïnventariseerd worden hoeveel ruimte er nodig is en kan er voorkomen worden dat iedereen hetzelfde product gaat aanbieden. Ook zal er vervolgens ‘reclame’ gemaakt gaan worden voor de markt.

De diaconie zal zaterdag 28 november auto’s gaan wassen bij autobedrijf Stegehuis. U/jij kunt de auto laten wassen voor 5 euro per auto en dit kan tussen 9.00 – 16.00 uur.

De opbrengst van de actie kan zondag 29 november ingeleverd worden tijdens de ochtenddienst. Iedereen heel veel succes gewenst met uw/jouw eigen actie!

Geen reacties op “Omkeercollecte”

Reactieformulier is gesloten