SamenLoop voor Hoop Twenterand

Gepubliceerd 26 februari 2014 door Webmaster in Diaconie

SamenLoop voor Hoop is een evenement, speciaal voor iedereen die – direct of indirect – met kanker te maken heeft gekregen. Het betreft een feestelijke 24-uurs wandelestafette, waarbij stil wordt gestaan bij kanker en het leven wordt gevierd! De SamenLoop wordt gehouden op 27 juni vanaf 16.00 uur tot 28 juni 16.00 uur op de sportvelden van Vroomshoopse Boys.

De SamenLoop is een wandelestafette, waaraan teams meedoen. Een team bestaat uit 10 tot 20 of meer wandelaars, die elkaar afwisselen gedurende 24 uur. Er loopt altijd minstens 1 teamlid over het parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Het is geen wedstrijd of sponsorloop. Het is niet verplicht 24 uur aanwezig te zijn.

Het parcours is een ronde op een voetbalveld; er worden dus geen lange afstanden gelopen. Wie niet loopt kan genieten van allerlei activiteiten. De SamenLoop wordt nl. de hele 24 uur omlijst met optredens van diverse bandjes uit Twenterand, plaatselijke harmonie-/muziekverenigingen, dweilorkesten, Dj’s en een braderie. Tevens is het mogelijk als vereniging, na overleg, een activiteit te organiseren en bijvoorbeeld een clinic te verzorgen op het terrein.

Ook mogen de deelnemende teams een (party) tent op het terrein zetten. Het wordt dan een echt verenigings-, familie- of vriendengebeuren.

Elk teamlid betaalt € 10,00 inschrijfgeld. Daarnaast wordt alle teams gevraagd om voorafgaand aan het evenement zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Iedere deelnemer levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan verder kankeronderzoek en dat werkt (zie het bijgaande filmpje: Hier doen we het voor: http://www.youtube.com/watch?v=FfOzHUQ0YGw).

De opbrengst van de SamenLoop komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding; 10% gaat naar het Vechtgenotenhuis in Ommen. Dit is een inloophuis voor kankerpatiënten en vooral ook voor hun familieleden, want kanker heb je nooit alleen.

Maak met je familie, vrienden of sportvereniging één of meerdere teams.

Loop mee en sta stil bij kanker!

Kom naar één van de informatieavonden:

  • Vriezenveen: maandag 10 maart a.s. clubgebouw van Amicitia, Sportpark het Midden
  • Vroomshoop: woensdag 12 maart a.s. CSG Het Noordik, Linderflier 24
  • Westerhaar: maandag 17 maart a.s. Kulturhus de Klaampe, Beeklaan 1

Alle informatieavonden beginnen om 19.30 uur.

Voor nadere informatie verwijzen naar onze site: http://samenloopvoorhoop.nl/twenterand/ met

veel informatie en filmpjes die een indruk geven van de SamenLoop voor Hoop.

Met vriendelijke groet,

Samenloop voor Hoop Twenterand

Geen reacties op “SamenLoop voor Hoop Twenterand”

Reactieformulier is gesloten