Jeugddienst “Never let go!”

Gepubliceerd 24 mei 2014 door Webmaster in Diensten

Zondag 1 juni is er om 19:00 uur een jeugddienst in de Ontmoetingskerk, Schout Doddestraat 1 in Vriezenveen. Deze dienst wordt geheel ingevuld door Praiseband X-press, een enthousiaste band uit Hasselt. Het thema van deze avond is “Never let go!”

In dit programma draait het om Psalm 30, een Psalm van David. David leeft in de zekerheid dat God in alles bij hem is, maar dan komt de aanvechting en de angst slaat toe, hij raakt God kwijt en smeekt om genade.
Van David gaan wij naar het heden…… aanvechting……ieder gelovig mens kent het wel. Het gevoel dat God heel ver weg is, dat hij zich (even) niet laat zien.
Maar Hij heeft een belofte gedaan: Zijn verbond van liefde en genade. Ook al lijkt Hij ver weg, God belooft: ik houd je vast!
Hij laat nooit los!

Gedurende het programma wordt er volop gebruik gemaakt van multimedia. De combinatie van muziek en zang, licht en geluid maakt het tot één geheel. De samenzang bestaat uit diverse liederen die aansluiten op het thema. Door middel van korte overdenkingen wordt het thema verder uitgewerkt.

Je wordt van harte uitgenodigd om deze jeugddienst mee te beleven. Meer informatie over de band en de programma’s kun je vinden op de website www.praiseband-xpress.nl en Praiseband X-press is te vinden op Facebook: www.facebook.com/praisebandxpress

Praiseband Xpress

Geen reacties op “Jeugddienst “Never let go!””

Reactieformulier is gesloten