Kerk op schoot viering in Vriezenveen

Gepubliceerd 13 maart 2015 door Webmaster in Diensten

dominee beerOp zondag 22 maart is om 15.00 uur de eerste kerk-op-schoot-viering in de Ontmoetingskerk te Vriezenveen. Het is een viering die speciaal bedoeld is voor peuters en kleuters. Het is een mooie manier om als ouders of grootouders samen met de jonge kinderen geloof te vieren en een positieve ervaring met de kerk op te doen. Het thema is ‘de ark van Noach’. Het duurt ongeveer een half uur en aansluitend is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie te drinken.

Verschillende kerken zijn inmiddels al vertrouwd met deze vieringen en de ervaringen zijn erg positief. Een Bijbelverhaal wordt uitgesplitst in onderdelen, die worden geconcretiseerd aan de hand van een zelfgemaakt lied op een bekende melodie. Bij elk onderdeel wordt ook een ‘belevingselement’ toegevoegd; iets om te zien, te doen, te voelen. Op deze manier gaat het verhaal voor kinderen leven en kunnen ze echt deelnemen aan de viering.

Iedereen die mee wil doen, is van harte welkom! Het kinderkoor Vivace onder leiding van Gerdien Sloof zal medewerking verlenen aan deze eerste viering voor de allerkleinsten.

Geen reacties op “Kerk op schoot viering in Vriezenveen”

Reactieformulier is gesloten