Oegandees kinderkoor in Vriezenveen

Gepubliceerd 2 mei 2017 door Webmaster in Diensten

Op hun rondreis door Nederland doet het enthousiaste en kleurrijke kinderkoor uit Oeganda, Kidsgear Children Choir, op zondag 14 mei om 9.30 uur de Ontmoetingskerk te Vriezenveen aan. Het is een unieke kans om op Moederdag te genieten van de zang en dans van dit vrolijke koor dat in traditionele kleding optreedt.

Het koor is in Nederland om aandacht te vragen voor de stichting UP4S die voor kansarme kinderen in Oeganda scholing organiseert. De Oegandese kinderen zijn soms wees of komen uit gebroken gezinnen. De school opent voor hen perspectief en toekomst. Inmiddels heeft de stichting een campus weten te realiseren met een basisschool, een middelbare school en slaapruimten. Op dit moment wordt er gewerkt aan een laboratorium en een bibliotheek.

Het thema van de viering is ‘Een goede en veilige start!’, naar aanleiding van Jezus’ uitspraak over de wijnstok en de ranken (Johannes 15). De voorganger is ds. Alexander Veerman. Van harte welkom op 14 mei om 9.30 uur in de Ontmoetingskerk, Schout Doddestraat 1 te Vriezenveen!

Geen reacties op “Oegandees kinderkoor in Vriezenveen”

Reactieformulier is gesloten