Pannenkoeken in Kerk op schootviering

Gepubliceerd 6 januari 2017 door Webmaster in Diensten
Beeldbijbel.nl

Ken je dat, dat je heel veel zin hebt in iets te eten, maar alles op is? Dat gebeurde ook toen heel veel mensen naar Jezus kwamen luisteren. Gelukkig was er een jongetje met vijf broden en twee vissen. Maar is dat genoeg voor alle mensen? Over dit verhaal gaat het in de Kerk op schootviering. Deze viering vindt op zondag 15 januari van 15.00 – 15.30 uur in de Ontmoetingskerk.

De Kerk op schootviering is speciaal bedoeld voor peuters en kleuters. Het is een mooie manier om als ouders of grootouders samen met de jonge kinderen geloof te vieren en een positieve ervaring met de kerk op te doen. De kerk is mooi versierd en het kinderkoor Vivace onder leiding van Jelmer Sloof werkt mee.

En weet je wat? Na afloop is er voor iedereen pannenkoeken! Alle peuters en kleuters zijn met hun (groot)ouders van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de Ontmoetingskerk. Wel vragen we na afloop een vrijwillige bijdrage voor de onkosten.

De viering duurt ongeveer een half uur en aansluitend is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie te drinken. De jonge kinderen kunnen nog even spelen of een kleurplaat inkleuren. Verschillende kerken zijn inmiddels al vertrouwd met deze vieringen en de ervaringen zijn erg positief.

Geen reacties op “Pannenkoeken in Kerk op schootviering”

Reactieformulier is gesloten