Startweekend 11-13 september

Gepubliceerd 27 juni 2015 door Webmaster in Diensten

Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september vieren we startweekend in onze gemeente. Het is een uitgelezen mogelijkheid om elkaar te ontmoeten rond een activiteit, een kopje koffie, een maaltijd of in de kerkdiensten. Met het startweekend openen we het nieuwe kerkelijke seizoen. Het ziet er naar uit dat in onze actieve en betrokken gemeente er weer veel te beleven, te vieren en te leren zal zijn in het komende seizoen.

Het landelijk thema van het startweekend is ‘Goede buren’. Een mooi thema, waar we graag bij aan willen sluiten: hoe kunnen wij als kerkelijke gemeente een goede buur zijn voor de mensen op ons pad.

In het Contact staat een eerste bericht van de Startweekendcommissie, maar hier is alvast een tipje van de sluier. We zijn nog verschillende plannen aan het uitwerken, maar we kunnen nu al zeggen dat het een prachtig weekend wordt!

Vrijdagmiddag om 16.00 uur starten we met een Vossenjacht voor de kinderen uit onze gemeente. Erg leuk: meerdere kerkenraadsleden hebben toegezegd als vos te willen fungeren.
Op zaterdag is er in de kerk gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie en taart. Op deze zelfde middag vindt er een volleybaltoernooi plaats: doe mee, en maak alvast een team, of geef je los op.
Zondagochtend is er om 9.30 uur de startzondag kerkdienst. Aansluitend worden er meerdere toertochten uitgezet. Na een gezamenlijke maaltijd is het mogelijk om nog even aan te schuiven bij de Time-out van 14.00 uur met als thema ‘Wat als mijn wieg in Iran had gestaan?’

Houdt het weekend vrij en kom gerust buurten bij de activiteiten. Van harte uitgenodigd!

Geen reacties op “Startweekend 11-13 september”

Reactieformulier is gesloten