Kooktalent voor Dabar gezocht!

Gepubliceerd 14 juni 2014 door Webmaster in Diversen

Hoe avontuurlijk mag jouw vakantie zijn?

Voor echt avontuurlijke vakanties moet je bij Dabar zijn. Ga maar na – je schrijft je in voor één of twee weken naar keuze, op een camping ergens in Nederland. Niet voor trage dagen met lekker lang luieren, maar voor twee weken avontuur. Hart, hoofd en handen – je wordt uitgedaagd om het beste van jezelf te geven. En, luister maar naar de ervaringen van anderen: je krijgt er ongelooflijk veel voor terug.
Dat is pas echt wat je noemt avontuurlijk: Je trekt er met een team leeftijdgenoten op uit – zonder precies te weten wat je allemaal tegenkomt. In vertrouwen op God. Door zijn Geest zet hij ons ‘in vuur en vlam’ en maakt hij ons tot ‘aanstekelijke’ mensen. We zoeken jongeren die zich daarvoor willen laten inschakelen. Tot zegen van anderen. En voor jezelf.

Enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie op www.dabarwerk.nl. Meld je aan en beleef Dabar! Wil je Dabar doen in de buurt, meld je dan aan voor Dabar op ‘Het Berkenven’. Hier zal 4 weken Dabar werk worden gedaan:
– 19 juli t/m 26 juli
– 26 juli t/m 2 aug
– 2 aug t/m 9 aug
– 9 aug t/m 16 aug
Voor meer info en/of opgave kun je contact opnemen met Karin Nieuwenhuis of
Betsie Dogger (dabar@ontmoetingskerkvriezenveen.nl). Volg Dabar Vriezenveen ook op Facebook: www.facebook.com/dabarvriezenveen

 

Dabar zoekt Kooktalent voor Dabarwerk op camping het Berkenven in de Pollen

Dat er kooktalent is, hebben veel mensen vorig jaar bewezen! Zoals u wel weet vragen we gemeenteleden elk jaar om van maandag tot vrijdag voor de teamleden op de camping te koken. Het gaat dan om een compleet verzorgde maaltijd die u op de camping bezorgt tussen 12.30-12.45 uur. Zo verwennen we de dabaristen die zich inzetten namens onze gemeente en bent u in de gelegenheid om kennis te maken met Dabar.
De maaltijd is voor 6-8 personen in de periode: 19 juli t/m 16 augustus U kunt zich opgeven bij: Betsie Dogger (dabar@ontmoetingskerkvriezenveen.nl).

Gemeente

Wilt u als gemeente in de voorbereidingen rondom deze jongeren staan en voor hen bidden? Dat ze Gods liefde mogen uitstralen op de camping en in vrijmoedigheid mogen spreken over Jezus!

Namens de hele Dabarcommissie alvast bedankt voor uw medeleven,
Bert Bolte, Gerben Hoff, Anne Grevelink, Herman Slot, Henk Kelder, Huub Kelder, Jeroen en Karin Nieuwenhuizen, Altina Brinkman en Betsie Dogger

Geen reacties op “Kooktalent voor Dabar gezocht!”

Reactieformulier is gesloten