Muziek

Naar welke muziek luister jij graag?

Wat raakt je in deze muziek? Is het de melodie? De boodschap?

Hieronder zie je de mooiste muziek van andere bezoekers.
Casting Crowns – City On The Hill

Toelichting: Dit lied gaat over een stad op een berg, waar het eens heel mooi was, maar waar mensen niet meer naar elkaar luisterden. Ze raakten teleurgesteld. In plaats van te kijken naar hun overeenkomsten, overheersten de verschillen. Zo werd de eens zo kleurrijke stad donkerder..
Totdat ze zagen dat ze elkaar aan konden vullen, juist vanwege hun verschillende karakters.

Dit lied past bij de bijbelse boodschap: “Verdraag elkaar in liefde” en sluit aan bij het vorige gemeentegesprek met Nynke Dijkstra.

Nooit meer alleen, opwekking 698

Toelichting: Een prachtig lied dat je laat weten dat je nooit alleen bent. Het is de combinatie van de muziek met de tekst dat het een lied is dat je blijft zingen. Het liefst draai ik dit lekker hard en zing ik mee, of dat nou thuis of in de auto is. Op vakantie hebben we dit als gezin ook regelmatig in de auto samen gezongen, volume op hard en zingen maar! Geweldig om dit samen met je man en kinderen te mogen zingen!
Mijn naam: Miranda Grol

De dag door Uwe gunst ontvangen

Toelichting: Het mooie, bijzondere, aan dit lied vind ik dat als de dag voorbij is en het donker wordt, dat we dan toch door mogen gaan. Ook de dank die we vanaf de aarde uitspreken mag eeuwig doorgaan (vers 3).
Mijn naam: Jenny Sanders

Celine Dion & Andrea Bocelli – The Prayer

Een belangrijk deel van mijn geloof is het gebed.
Het zingen van een gebed vind ik een prachtige manier om alles wat ik zeggen wil onder woorden te brengen.
Daarom vind ik dit zo’n prachtig lied.

Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia met Hrayr Ter-Sargsyan

Vrijdag 16 februari om 20:00 uur komt het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia uit Hengelo naar de Ontmoetingskerk aan de Schout Doddestraat 1 in Vriezenveen. Het orkest speelt een prachtig programma, waaronder het beroemde ‘vioolconcert nr.1 in g van Max Bruch en ‘On hearing the first cuckoo in spring’ van Frederick Delius. Hrayr Ter-Sargsyan zal deze avond als solist optreden. Kaarten kunt u reserveren via ons mailadres OMC@ontmoetingskerkvriezenveen.nl . De zaal is open vanaf 19:30 uur, er is dan gelegenheid voor een gratis kop koffie of thee. De OMC nodigt u van harte uit!

U kunt nu in de voorverkoop kaarten kopen bij koster Jenet Huitema voor € 10,00 i.p.v. € 12,50