Ds. Alexander Veerman hervat werkzaamheden

Gepubliceerd 7 juli 2014 door Webmaster in Nieuws

Ds. Alexander VeermanVoorafgaande aan de kerkdienst van afgelopen zondag 6 juli, vertelde onze predikant Alexander Veerman dat hij sinds woensdag 2 juli weer voor 50% aan het werk is. Enkele weken geleden werd hij ziek. Omdat de klachten divers waren en in hevigheid toenamen, werd een opname in het ziekenhuis in Almelo noodzakelijk geacht. Na enkele dagen mocht hij weer naar huis aangezien de klachten waren afgenomen. Wel bleef onze predikant erg vermoeid.

De uitslagen van het bloedonderzoek van afgelopen dinsdag 1 juli waren gunstig. Ernstige ziekten konden worden uitgesloten. Wel bleek dat Alexander Veerman een virusinfectie heeft opgelopen: het Parvo-virus (onder andere verantwoordelijk voor de Vijfde Ziekte).

Het gevolg van de virusinfectie is vermoeidheid. In overleg met de arts en met de kerkenraad is besloten dat onze predikant tot de vakantie voor 50% gaat werken. Op de zondagen 13 en 20 juli zullen gastvoorgangers voorgaan. Wel is dominee Veerman weer beschikbaar voor (crisis)pastoraat.

Geen reacties op “Ds. Alexander Veerman hervat werkzaamheden”

Reactieformulier is gesloten