Op woensdag 11 oktober en donderdag 12 oktober wordt er weer een kledingbeurs georganiseerd. Op deze dagen is er weer volop kleding en schoeisel voor jong en oud te koop tegen zeer lage prijzen. Alle kleding is schoon en niet versleten.

Nieuw is dat er deze keer ook een boekenafdeling is. Er is al heel veel gebracht en het is echt de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Je bent van harte welkom in de Ontmoetingskerk. Beide avonden duren van half zeven tot negen uur.

Over de kledingbeurs

De kledingbeurs wordt twee keer per jaar gehouden, medio april met zomerkleding en medio oktober met winterkleding. Je kunt kleding bij thuis laten ophalen door te bellen met 0546-567327. De kleding kan ook elke vrijdag tussen 8:30 en 12:00 gebracht worden in de hal van de kerk.

Wanneer de kleding binnen is wordt het door een enthousiast team uitgezocht en opgehangen zodat het overzichtelijk wordt om te zoeken naar de passende kledingstukken. De deuren voor de verkoop zijn op woensdag- en donderdagavond geopend van 18.30 tot 21.00 uur. De opbrengst van de beurs wordt gebruikt voor doelen binnen de kerk, zoals bijvoorbeeld een koffiezetapparaat of vloerbedekking in de Ontmoetingruimte.