NBG actiemaand: geef een bijbel met Kerst!

Gepubliceerd 12 december 2016 door Webmaster in Nieuws

Met Kerst een goed boek op tafel is in diverse families een goede traditie. Gedurende de gehele maand december is er in Christelijk Boekenhuis De Akker een actiemaand i.s.m. uitgeverij Royal Jongbloed en de NBG -het Nederlands Bijbel Genootschap- voor:

  • de SAMENLEESBIJBEL, als voorleesbijbel en doe-boek,
  • de KIJKBIJBEL, ideaal voor kleuters en peuters,
  • een speciale uitgave van het LUCAS evangelie, BGT, met tips en uitleg voor Kerst,
  • een bijbels dagboek 2017.

De Samenleesbijbel heeft nu een actiekorting van €10 tot 31 januari 2017. In de Samenleesbijbel staan het Bijbelverhaal en kinderen centraal. Kinderen ontdekken zelf de Bijbel door erin te lezen, er over te praten en allerlei leuke opdrachten te doen. Dit brengt de verhalen heel dichtbij. In de Samenleesbijbel staat de complete tekst van de Bijbel in Gewone Taal, met veel extra materiaal toegevoegd voor kinderen van 8-12 jaar, verdeeld over 425 stappen. Samen lees je een stukje en bijbehorende Bijbelse weetjes, je praat met elkaar over de vragen en ervaart iets uit het verhaal in doe-opdrachten of in liedjes, op een passende manier. Kijk ook eens op www.samenleesbijbel.nl

samenleesbijbel-voorbeeldpagina

 

666787069De Kijkbijbel is een NBG-uitgave, zeer populair in gebruik voor kleuters en peuters, als ze zelf nog niet kunnen lezen en een van de meest gewaardeerde kinderbijbels. De Kijkbijbel bevat 28 Bijbelverhalen uit zowel het Oude als Nieuwe Testament met veel mooi en heel begrijpelijk beeldmateriaal. Ideaal samen op de bank om voor te lezen en de verhalen te beleven. Korte, bondige tekst bij sprekende illustraties. Twaalf pagina’s per verhaal met 4 tot 20 regels per pagina. De tekst is gebaseerd op de grondtekst van de bijbel, beschrijvend en het woordgebruik eenvoudig, fris en levendig. Er wordt geen uitleg of interpretatie aan de verhalen toegevoegd. Kijk ook eens op www.bijbelgenootschap.nl

LUCAS in gewone taal, bijna gratis, zeer geschikt als laagdrempelig evangelisatie materiaal. Wie was Jezus? Wat zei Hij en wat deed Hij? De schrijver Lucas vertelt zijn lezers over Jezus. Hij wil dat zij geraakt worden door het goede nieuws. Wil jij iemand laten kennismaken met de Bijbel? Begin dan met Lucas. Door het handige formaat is dit boekje makkelijk mee te nemen en te gebruiken. Naast de Bijbeltekst in Gewone Taal vind je allerlei weetjes, vragen om te bespreken, liedjes en dingen om te doen. Met aanvullende tips en een Bijbelse uitleg rondom Kerst.

Bovengenoemde en alle andere soorten Bijbels zijn verkrijgbaar bij Christelijk Boekenhuis De Akker, Westeinde 305, Vriezenveen, of via de webshop www.akkerboek.nl. Als je echt van iemand houdt, geef je het mooiste wat je hebt. Een mooi en persoonlijk gezinscadeau: geef eens een Bijbel weg in de weken onderweg naar Kerst!

 

…Of geef een gezinsdagboek cadeau!

9789491498145Een mooie cadeautip voor Kerst is uiteraard een Bijbels dagboek voor 2017. Als u in uw gezin of in uw familie persoonlijke Bijbelstudie wilt stimuleren of een goed gesprek aan tafel, is dit hiervoor het meest geschikte gereedschap. Zo kunt  u mensen in uw eigen omgeving op gestructureerde wijze dagelijks bepalen bij de Blijde Boodschap van de Bijbel. Een handvol koren, uitgave van de GZB, is al jaren het best verkochte dagboek van Nederland, ca 37.000 per jaar. Een handvol koren wordt vooral veel gelezen in gezinsverband en kent dagelijks 2 korte overdenkingen. Deze zijn  zowel gericht op ouderen als ook een voor de jeugd. Zij worden geschreven door voorgangers en zendingswerkers, aansluitend bij de dagelijkse praktijk. Dagelijks wordt ook een lied aangegeven en een vraag gesteld voor kinderen. Tussendoor staan kinderpuzzels, buitenlandse recepten, zendingsverhalen en andere leuke extra’s. Het dagboek kost slechts €10,90, hiervan gaat €7 naar het zendingswerk. Dit jaar heeft de zendingscommissie hiervoor met de Akker speciale afspraken gemaakt om de opbrengst door directe uitlevering zoveel mogelijk weer aan de zending ten goede te laten komen.

U kunt bestellen of afhalen bij Christelijk Boekenhuis de Akker, Westeinde 305 of via de webshop www.akkerboek.nl

Geen reacties op “NBG actiemaand: geef een bijbel met Kerst!”

Reactieformulier is gesloten