Nieuwe viering in de Ontmoetingskerk: Time-out

Gepubliceerd 30 december 2014 door Webmaster in Diensten, Nieuws

Op zondag 11 januari 2015 is er om 14.00 uur de eerste Time-out in de Ontmoetingskerk in Vriezenveen. Deze vernieuwde en eigentijdse viering vindt elke tweede zondag van de maand om 14.00 uur plaats. In deze eerste Time-out is de spreker ds. Alexander Veerman. Het thema is: ‘Tijd voor een time-out’. Hoe vind je in de drukte van het leven of in de chaos die je de adem kan ontnemen, tijd en ruimte om stil te staan bij vragen die een verschil maken? Waar draait het ook al weer om? Wat maakt je leven de moeite waard? Wat geeft je energie? Hoe kom je toe aan jezelf? Wat heeft dat met geloven te maken? De Time-outband verleent medewerking aan de viering. De Ontmoetingskerk vind je op de Schout Doddestraat 1 in Vriezenveen.

Time-out is een andere manier van geloof vieren: we zingen opwekkingsnummers en het gaat over thema’s van nu in begrijpelijke woorden. Wat ook bijzonder is: er is ruimte om zelf iets te doen. Je kunt een kaarsje aansteken, een steen bij het kruis leggen of voorbeden schrijven. Time-out biedt een eigentijdse plek om geloof te vieren, God te zoeken, na te denken over de weg van Jezus Christus, en mensen te ontmoeten.
Waarom Time-out? Wanneer tijdens een volleybalwedstrijd de druk erg groot is, kan de coach een time-out aanvragen. In het heetst van de strijd een pas op de plaats maken: waar ligt onze kracht? Hoe gaan we het aanpakken? Dat is ook wat we doen tijdens de Time-outvieringen. Een plek om even op adem te komen en energie op te doen. Time-out is er elke maand op de tweede zondag.

Volg Time-Out op twitter_icon_64 en new-facebook-logo-64x64

Geen reacties op “Nieuwe viering in de Ontmoetingskerk: Time-out”

Reactieformulier is gesloten