Lees de bijbel samen

Gepubliceerd 17 november 2015 door Webmaster in Vorming & Toerusting

Ontdek de nieuwe bijbel voor gezinnen: de Samenleesbijbel. Dit is de Bijbel in Gewone Taal, aangevuld met 500 pagina’s met extra materiaal voor kinderen van 8-12 jaar.

Deze nieuwe gezinsbijbel staat vol met weetjes, kaarten, spelletjes, gespreksvragen en liedjes. Zo komen bekende en lastige verhalen uit de Bijbel dichtbij. De Samenleesbijbel werkt met open vragen, zodat kinderen en ouders samen de rijkdom van de Bijbel ontdekken en ervaren.

Op dinsdag 24 november is er een avond met interactieve workshops over de Samenleesbijbel in het gebouw CCK2. Tijdens deze avond wordt onder begeleiding van de NBG- regioconsulent Mark Koelewijn een ontdekkingstocht door de Samenleesbijbel georganiseerd via een gevarieerd aantal workshops.

Bijbellezen  en voorlezen door alle generaties heen. Een mooi gezinscadeau voor Sinterklaas of Kerst!

De avond begint om 20 uur in CCK2, Kerkstraat 2 te Vriezenveen, met inloop met koffie vanaf 19.45. Het is een unieke samenwerking van de commissie Vorming & Toerusting PKN Vriezenveen met Hervormd Jeugdwerk Reflection, de regioafdeling Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) en Vorming & Toerusting uit diverse omliggende plaatsen.

Voor meer informatie over deze bijbel, ga naar samenleesbijbel.nl
of kijk op JOP.nl voor een alternatieve manier om deze bijbel aan te schaffen.

Geen reacties op “Lees de bijbel samen”

Reactieformulier is gesloten