Time-out-vieringen

Op zondag 11 januari 2015 vond de eerste Time-out in de Ontmoetingskerk in Vriezenveen plaats. Deze vernieuwende en eigentijdse viering vindt elke tweede zondag van de maand om 11.15 uur plaats. Time-out is een andere manier van geloof vieren: we zingen o.a. opwekkingsnummers en het gaat over thema’s van nu in begrijpelijke woorden. Wat ook bijzonder is: er is ruimte om zelf iets te doen. Je kunt een kaarsje aansteken, een steen bij het kruis leggen of voorbeden schrijven. Time-out biedt een eigentijdse plek om geloof te vieren, God te zoeken, na te denken over de weg van Jezus Christus, en mensen te ontmoeten.

Waarom Time-out? Wanneer tijdens een volleybalwedstrijd de druk erg groot is, kan de coach een time-out aanvragen. In het heetst van de strijd een pas op de plaats maken: waar ligt onze kracht? Hoe gaan we het aanpakken? Dat is ook wat we doen tijdens de Time-out vieringen. Een plek om even op adem te komen en energie op te doen.

Time-out is elke tweede zondag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus. Er is kinderoppas aanwezig en het duurt ongeveer een uurtje.

Voorafgaand aan de Time-Out kan je koffiedrinken en de bezoekers van de ochtenddienst ontmoeten.