Inschrijven

We volgen in ons Corona-protocol het beleid van de landelijke PKN. Zie hier de laatste stand van zaken. Als het protocol het toelaat om kerkdiensten te houden met een gelimiteerd aantal aanwezige gasten, word je, om een dienst te kunnen bijwonen, verzocht je hiervoor aan te melden. Wij willen je vragen om alleen in te schrijven en te komen als het antwoord op alle volgende vragen ‘nee’ is:

– Heb je één of meerdere van de volgende (milde)symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts?
– Heb je de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
– Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
– Is er bij jou of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

(Mochten de richtlijnen vanuit de overheid of het RIVM strenger zijn, dan gelden die.)

Aanvullend daarop is het wettelijk verplicht om bij binnenkomst in de hal en bij rondlopen in de kerk een mondkapje te dragen tot je op je plek zit.

Inschrijven is niet nodig voor kinderen tot 13 jaar. Let op: er is geen oppas en geen kindernevendienst. Ook Kidstime op de eerste zondag van de maand gaat voorlopig niet door in de kerk, maar wel online.

Voor de diensten rond de feestdagen verzoeken we je om anderen ook de mogelijkheid te geven één van de diensten te bezoeken. Schrijf je dus bij voorkeur voor één van de diensten in. Blijkt er enkele uren voor aanvang nog ruimte te zijn, dan is het uiteraard geen probleem om deze op te vullen.

Sunday 18 April 2021 09:30 tot 10:30

Activiteit datum is voorbij

Sunday 25 April 2021 09:30 tot 10:30

Inschrijving nog niet geopend –

Bij een succesvolle aanmelding, toont de site: “Aanmelding verwerkt, Aanmelding ontvangen!”

De gemeenteleden die geen toegang tot internet hebben en de dienst willen bijwonen, worden verzocht contact op te nemen met hun ouderling/contactpersoon. Hij/zij kan dan zorgen voor de inschrijving.