Doopdiensten en huwelijksviering

Op zondag 11 april worden er, in overleg met de kerkenraad, twee extra doopdiensten naast de reguliere dienst om 9.30 uur gehouden. Deze diensten zijn om 12:00 en om 13:30 uur, temidden van familie en vrienden. De gemeente wordt vertegenwoordigd door een lid van de kerkenraad en de predikant. De diensten zijn te volgen via website en de kerkradio. De namen van de dopelingen en doopouders vind je in de nieuwsbrief van donderdag 1 april.

Op 7 mei zal er een huwelijksviering plaatsvinden. Het tijdstip zal nog gecommuniceerd worden.

De Vriezenveense Harmonie presenteert: ‘Passiemuziek voor Pasen’

In samenwerking met de Ontmoetingskerk in Vriezenveen en na overleg met de Gemeente Twenterand is een registratie gemaakt door enkele professionele muzikanten van prachtige muziek die vanaf Goede Vrijdag, 2 april tot en met 5 april wordt uitgezonden op Delta TV en via de socialemediakanalen van de Vriezenveense Harmonie.
Samen met sopraan Eleanor Sourbutts zijn enkele Bachkoralen en aria’s uit de Mattheuspassie en Johannespassie uitgevoerd. De opnames worden gemonteerd in een uitzending van circa 50 minuten, waarin ook een Paastoespraak van de nieuwe burgemeester Hans Broekhuizen, een Paasboodschap van dominee Wim den Braber en een Paasgedicht door leerlinge Madée Dasselaar is opgenomen.
Dirigent Erik van de Kolk geeft toelichting op de gespeelde muziek, vanuit historisch en muzikaal perspectief. In deze (corona-)tijd voor Pasen is deze passievolle muziekregistratie een moment van bezinning, maar ook van hoop en toekomst en daarmee een geschenk van de betrokkenen aan de gemeente Twenterand.
De opname is financieel ondersteund door de provincie Overijssel en Prins Bernard Cultuurfonds. 

Op Delta TV: Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en tweede Paasdag: 11, 14, 17 , 20 en 23 uur.
Op Eerste Paasdag om 12, 15, 18 en 21 uur.