De Schoof, Daarlerveen

Donderdag 31 oktober organiseert de evangelisatiecommissie “De Schoof” voor de tiende keer de jaarlijkse Bijbelquiz in “De Schoof”, Brugstraat 10, Daarlerveen. De quiz is weer mooi vormgegeven met illustraties en filmpjes. Goed voor een avondje ontspanning en leren rondom de Bijbel!

Het thema van de Bijbelquiz is: ‘Ik wens jou…’ De quiz bestaat uit een aantal rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Een finale zorgt natuurlijk voor extra spanning! Welk team of individuele speler scoort dit jaar het hoogst?

U kunt individueel meedoen met de quiz, maar u kunt uiteraard ook als toeschouwer komen. Ook dit jaar kunnen er weer teams van drie personen meedoen. Dit kan een sportvereniging zijn, een vriendengroep, een buurtvereniging, als groep van de kerk, als gezin of je vraagt twee personen en je bedenkt een leuke naam voor je team.

De laatste jaren komen er steeds meer mensen uit omliggende plaatsen om aan deze Bijbelquiz mee te doen. Halen we de 100 deelnemers tijdens dit jubileumfeest?

We beginnen met het zingen van enkele prachtige liederen. De avond begint om 19.30 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Toegang is gratis. Wel is er een collecte.

Informatie en/of opgaveformulier te downloaden via www.pgdeschoof.nl.