De Hervormde Gemeente Vriezenveen organiseert, samen met de PKN-gemeenten in Vroomshoop en Den Ham, ook dit jaar de al jaren succesvolle kerstkaartenbezorgactie.

In de periode van maandag 11 t/m woensdag 20 december kun je al je kaarten en brieven inleveren. De kaarten kunnen bezorgd worden in Vriezenveen, Aadorp, de Pollen, Vroomshoop, Geerdijk, Daarlerveen, Daarle, Den Ham en Westerhaar. Elke kaart wordt bezorgd voor slechts € 0,50 per stuk.

Een grote groep vrijwilligers bezorgt de post zo snel mogelijk. Binnen Vriezenveen, Aadorp en de Pollen is dat binnen enkele werkdagen. Binnen Vroomshoop, Westerhaar, Geerdijk, Daarlerveen, Daarle en Den Ham wordt er binnen een week bezorgd. Uiteraard bezorgen wij alle post voor de Kerst.

De helft van de opbrengst van de actie gaat dit jaar naar het jeugdwerk van Wijk Next. De andere helft gaat naar stichting Moreira Dollen, die als zendelingen aan het werk zijn in Brazilië.

Post inleveren kan bij Stjäävelin, Krijgerstraat 57, op maandag t/m vrijdag van 10:00-11:00 en van 18:30-19:30 uur en op zaterdag van 10:30-11:30 uur. Dit kan ook elke dag bij De Akker (Westeinde 305) en bij Attent Peddemors (Oude Hoevenweg 90a) in de Pollen langsbrengen. Dit tijdens de openingstijden van deze winkels. Bij De Akker en bij Peddemors kan niet worden gewisseld aan de kassa. Bij De Akker en bij Peddemors dus het geldbedrag alleen gepast (of afgerond naar boven) in een envelop deponeren in de bus. Wij hopen weer veel post te mogen bezorgen!