Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor de wekelijkse e-mailnieuwsbrief? Dat kan door naar beneden te scrollen op deze website en daar de gegevens in te vullen.

Aanmelden voor Contact is niet nodig: elk lid ontvangt periodiek een exemplaar op papier of digitaal.

  • Wisselen van digitaal naar papier? Klik dan onder een digitale uitgave op ‘afmelden’.
  • Wisselen van papier naar digitaal? Geef dit per e-mail door aan de redactie Contact.

Kopij aanleveren

Heb je een bericht of evenement dat je wilt delen met de gemeente? Er zijn verschillende manieren waarop dat kan worden gedeeld. Op deze pagina vind je alle opties en de basisrichtlijnen voor plaatsing.

Richtlijnen

Om te voorkomen dat onze communicatiemiddelen een ‘vrij aanplakken’-bord worden voor allerlei kerken en koren in de omgeving, zijn we selectief in de kopij die we doorzetten. In principe plaatsen we alleen zaken die direct relevant zijn voor onze kerk en/of betrekking hebben op iets (kerkelijks) in onze plaatselijke gemeente en over elke bijdrage wordt individueel geoordeeld.

Website

Berichten op de site, worden vaak ook gedeeld op Facebook en Twitter. Aanleveren kan via het webredactie-adres*.

Kerkblad Contact

In de agenda staan de uiterlijke inleverdatums en verschijningsdatums van het kerkblad Contact. Stuur je bericht naar de redactie van Contact* en je krijgt te horen of het geplaatst kan worden.

Wekelijkse nieuwsbrief

Stuur je bericht voor donderdag 18:00 uur naar de redactie van de nieuwsbrief*. Houd de tekst bondig: er is niet veel ruimte.

*Contact opnemen kan via het formulier op de pagina ‘Adressen en contact opnemen‘.