‘Een beetje drugs gebruiken is toch niet zo erg? Iedereen doet het, daar groei je wel overheen.’

Helaas zien we een andere realiteit: drugs maakt veel kapot in levens van mensen, hun relaties en de samenleving. Maar er is ook hoop!

Tot Heil des Volks (THDV, Amsterdam) komt zaterdag 17 november met de Levensecht Tour naar Vriezenveen! Het thema ‘Een bijzondere reis langs rauwheid en hoop’ is het uitgangspunt voor de avond. Tijdens de avond zullen betrokkenen van Waypoint Twenterand hun verhaal delen. Zo zal een ex-verslaafde zijn persoonlijke verhaal vertellen; over de enorme impact van drugs op zijn leven en hoe hij kon breken met zijn verslaving. Ook een familielid zal vertellen hoe het is om samen te leven met een drugsverslaafde. Er is volop ruimte om kennis te maken met de activiteiten van Waypoint Twenterand; een organisatie die zich al jaren inzet voor verslaafden en hun families.

THDV wil oud en nieuw met elkaar verbinden: daarom worden er prachtige psalmen gezongen op nieuwe muziek en is er ruimte voor de muziek van THDV-medewerker Ronald Koops en band. Samen willen we luisteren, zingen en het werk zien dat God nog steeds doet. Kom ook langs en laat je inspireren en verrassen. We hopen je te ontmoeten!

Mis dit niet!
Zaterdag 17 november 2018
Zaal open om 19:00, programma 19:30 – 21:30
Ontmoetingskerk, Schout Doddestraat 1, Vriezenveen

De toegang is gratis. We vinden het fijn als je je aanmeld via www.thdv.nl/levensecht (maar dit is niet verplicht)