Op maandag 19 februari om 20.00 uur komt Gert Schouten van JOP (landelijk jongerenwerk PKN) langs om ons suggesties aan te reiken hoe we het gesprek tussen de generaties handen en voeten kunnen geven. Voor die bijeenkomst willen we je graag uitnodigen!

Vorig jaar rond deze tijd was er een eerste gesprek met de gemeente over verlangens over en ontwikkelingen in onze gemeente. Dat gesprek heeft veel in beweging gezet. Zo zijn er in het voorjaar meerdere gemeentegesprekken geweest en in september hadden we Nynke Dijkstra uitgenodigd om ons verder te helpen met nadenken over samen vieren. Onder andere door deze bijeenkomst, is de Time-Out naar de ochtend verplaatst. Het gesprek van 19 februari is de volgende in deze reeks.

Wil je blijven meedenken over de toekomst van de kerk? Wees welkom en noteer dan ook de volgende data:

  • 12 maart en 20 maart: informatieavond.
  • 19 april: gemeenteavond met Jenneke Span.

 

Magazine

Jong, enthousiast over God, en dan toch het gevoel hebben dat er een kloof is. Protestantse jongeren voelen zich niet altijd op hun plek in de gemeente. Wat te doen? In deze eerste uitgave van magazine Jong Protestant van JOP vertellen jongeren wat ze missen en waar ze enthousiast van worden.

Foto: JOP.nl