Hou je van reizen? Neem je zondag je rugzak mee naar de Ontmoetingskerk? We gaan in de kerk namelijk op reis. Soms is een reis leuk, omdat je weet dat je weer terugkomt. Soms is het spannend, omdat je niet weet waar je naar toe gaat en hoe de reis zal verlopen.

In de Bijbel lezen we over Abraham. God zegt tegen hem dat hij op reis moet gaan. En dan pakt hij al zijn spullen in en gaat op reis. Over dit verhaal gaat het in de Kerk-op-schootviering. Deze viering vindt plaats op zondag 27 mei van 15.00 tot 15.30 uur in de Ontmoetingskerk.

De Kerk-op-schootviering is speciaal bedoeld voor peuters en kleuters. Het is een mooie manier om als ouders of grootouders samen met de jonge kinderen geloof te vieren en een positieve ervaring met de kerk op te doen. De kerk is mooi versierd en we zingen bekende liederen.

Alle peuters en kleuters zijn met hun (groot)ouders van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de Ontmoetingskerk. Wel vragen we na afloop een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. De viering duurt ongeveer een halfuur en aansluitend is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of een glaasje ranja te drinken. De jonge kinderen kunnen nog even spelen of een kleurplaat inkleuren. De ervaringen met deze vieringen zijn erg positief.