Op 10 december a.s. zal er een grote verlichte Kerst-ster door Vriezenveen gaan, gevolgd door een spoor van lichtjes. Daarna is er een uitvoering met een hedendaagse vertelling en (pop)muziek door jongerenkoor Power uit Wierden. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te doen! We vertrekken rond 18:20 bij de katholieke kerk, Oosteinde 19, en de uitvoering begint om 19:00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Schout Doddestraat.

Vergelijkbaar met “The Passion”

Dit project ‘STAR’ is te vergelijken met ‘The Passion’ van de EO, die elk jaar rond Pasen wordt uitgevoerd. Iedereen, kerkelijk of niet, kan zich aansluiten bij de optocht, waardoor de ster een steeds langere staart krijgt. Aangekomen bij de Ontmoetingskerk gaat de ster de lucht in en dan begint de voorstelling STAR!

Moderne muziek en een verfrissende vertelling

Het kerstverhaal wordt op een verrassende en verfrissende manier verteld. Power zingt herschreven liederen van artiesten zoals Marco Borsato, BLØF, Guus Meeuwis, Nick & Simon en de Lion King musical; allemaal prachtige liedjes die de emoties van het aloude kerstverhaal zullen weergeven.

Vorig jaar is de voorstelling gehouden in verschillende plaatsen. Alle diensten waren uitstekend bezocht en werden als zeer inspirerend ervaren door zowel jong als oud.

Het belooft weer een prachtige voorstelling te worden. Kom je ook en neem je bekenden mee?

P.S. Wist je dat je op deze site ook virtuele kaarsjes kunt aansteken?

STAR poster