Muziek

Naar welke muziek luister jij graag?

Wat raakt je in deze muziek? Is het de melodie? De boodschap?

Hieronder zie je de mooiste muziek van andere bezoekers.
  Met open armen

  Toelichting: Iedereen is welkom in Gods huis, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. Prachtig lied!

  Ik zal er zijn

  Een lied van hoop, belofte en diep vertrouwen.

  Casting Crowns – City On The Hill

  Toelichting: Dit lied gaat over een stad op een berg, waar het eens heel mooi was, maar waar mensen niet meer naar elkaar luisterden. Ze raakten teleurgesteld. In plaats van te kijken naar hun overeenkomsten, overheersten de verschillen. Zo werd de eens zo kleurrijke stad donkerder..
  Totdat ze zagen dat ze elkaar aan konden vullen, juist vanwege hun verschillende karakters.

  Dit lied past bij de bijbelse boodschap: “Verdraag elkaar in liefde” en sluit aan bij het vorige gemeentegesprek met Nynke Dijkstra.

  Nooit meer alleen, opwekking 698

  Toelichting: Een prachtig lied dat je laat weten dat je nooit alleen bent. Het is de combinatie van de muziek met de tekst dat het een lied is dat je blijft zingen. Het liefst draai ik dit lekker hard en zing ik mee, of dat nou thuis of in de auto is. Op vakantie hebben we dit als gezin ook regelmatig in de auto samen gezongen, volume op hard en zingen maar! Geweldig om dit samen met je man en kinderen te mogen zingen!
  Mijn naam: Miranda Grol

  Wonderlijk

  Dit lied vertelt iets over onze verwondering. Verwondering over nieuw leven, over het feit dat God al vanaf het allereerste begin, in de buik, aanwezig is. Verwondering over het feit dat Hij ons door en door kent en altijd met ons mee zal gaan.