Muziek

Naar welke muziek luister jij graag?

Wat raakt je in deze muziek? Is het de melodie? De boodschap?

Hieronder zie je de mooiste muziek van andere bezoekers.  Psalm Project – Psalm 139

  Toelichting: Ik vind de nummers van Psalm Project erg mooi, omdat het de bekende psalmen in een nieuw jasje zijn. Dat wil zeggen: iets meer instrumenten, een paar kleine variaties in de (nog steeds herkenbare) melodie met de nog steeds relevante, originele tekst. Door deze vernieuwingen sta ik ook weer opnieuw stil bij de teksten van de nummers en vrolijke psalmen komen voor mij beter tot hun recht.

  Dream Small

  Niet beter, groter, mooier, maar terug naar de kern.

  Celine Dion & Andrea Bocelli – The Prayer

  Een belangrijk deel van mijn geloof is het gebed.
  Het zingen van een gebed vind ik een prachtige manier om alles wat ik zeggen wil onder woorden te brengen.
  Daarom vind ik dit zo’n prachtig lied.

  Nooit meer alleen, opwekking 698

  Toelichting: Een prachtig lied dat je laat weten dat je nooit alleen bent. Het is de combinatie van de muziek met de tekst dat het een lied is dat je blijft zingen. Het liefst draai ik dit lekker hard en zing ik mee, of dat nou thuis of in de auto is. Op vakantie hebben we dit als gezin ook regelmatig in de auto samen gezongen, volume op hard en zingen maar! Geweldig om dit samen met je man en kinderen te mogen zingen!
  Mijn naam: Miranda Grol

  De dag door Uwe gunst ontvangen

  Toelichting: Het mooie, bijzondere, aan dit lied vind ik dat als de dag voorbij is en het donker wordt, dat we dan toch door mogen gaan. Ook de dank die we vanaf de aarde uitspreken mag eeuwig doorgaan (vers 3).
  Mijn naam: Jenny Sanders