Muziek

Naar welke muziek luister jij graag?

Wat raakt je in deze muziek? Is het de melodie? De boodschap?

Hieronder zie je de mooiste muziek van andere bezoekers.  Met open armen

  Toelichting: Iedereen is welkom in Gods huis, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. Prachtig lied!

  Casting Crowns – City On The Hill

  Toelichting: Dit lied gaat over een stad op een berg, waar het eens heel mooi was, maar waar mensen niet meer naar elkaar luisterden. Ze raakten teleurgesteld. In plaats van te kijken naar hun overeenkomsten, overheersten de verschillen. Zo werd de eens zo kleurrijke stad donkerder..
  Totdat ze zagen dat ze elkaar aan konden vullen, juist vanwege hun verschillende karakters.

  Dit lied past bij de bijbelse boodschap: “Verdraag elkaar in liefde” en sluit aan bij het vorige gemeentegesprek met Nynke Dijkstra.

  De dag door Uwe gunst ontvangen

  Toelichting: Het mooie, bijzondere, aan dit lied vind ik dat als de dag voorbij is en het donker wordt, dat we dan toch door mogen gaan. Ook de dank die we vanaf de aarde uitspreken mag eeuwig doorgaan (vers 3).
  Mijn naam: Jenny Sanders

  Nooit meer alleen, opwekking 698

  Toelichting: Een prachtig lied dat je laat weten dat je nooit alleen bent. Het is de combinatie van de muziek met de tekst dat het een lied is dat je blijft zingen. Het liefst draai ik dit lekker hard en zing ik mee, of dat nou thuis of in de auto is. Op vakantie hebben we dit als gezin ook regelmatig in de auto samen gezongen, volume op hard en zingen maar! Geweldig om dit samen met je man en kinderen te mogen zingen!
  Mijn naam: Miranda Grol

  Trinity – Brood van het leven

  Toelichting: “Er is aan jou mens gezegd wat goed is. Je weet wat de Heer van je wil: geen onrecht te doen maar recht, trouw te zijn en echt. Nederig achter God aan op weg.”
  Laten we zo oog hebben voor de aarde en onze medemens!